Tot i que el setembre d’enguany l’Ajuntament va demanar que es respectessin les zones d’aparcament, el cert és que, puntualment, se segueix aparcant als carrers. Sol ser els diumenges al migdia i a primera hora de la tarda quan es pot veure més cotxes al carrer, però tenint en compte que és una cosa molt localitzada en lloc i temps, potser es podria modificar la norma d’aparcament i autoritzar-lo en diumenges i festius a les places Dr. Prudenci Seró (Bassada) i Longí Navàs (Sitjar), com ja passa al tram del carrer del Mig davant del Cafè. Potser fins i tot, en diumenge, es podria autoritzar a tot arreu on el sentit comú indiqui que un vehicle no hi fa nosa, per a fer la norma igualitària.

La plaça que sol rebre més vehicles durant el migdia dels diumenges és la del Dr. Seró. Això té una explicació demogràfica: aquesta plaça és el lloc on hi ha més densitat de cases habitades de tot el poble, que solen rebre familiars per a dinar junts els diumenges. Cap a mitja tarda o vespre, els cotxes que hi ha aparcats solen marxar.

nord.cab