Un indicador cap a un indret situat a 4087035695715650 Km

El Parc Natural de la Serra de Montsant ha instal·lat al mirador un curiós indicador cap a l’Estel Polar, a 4087035695715650 Km de distància, o el que és el mateix: a 432 anys llum. L’acció s’emmarca en la promoció del Distintiu de garantia de qualitat ambiental de la Generalitat de Catalunya i la Destinació Turística Starlight, que acredita el Parc Natural de la Serra de Montsant com a lloc que gaudeix de qualitats excepcionals per a contemplar el cel nocturn i els astres. Aquests indicadors es trobaran als nou municipis que formen part del parc, i s’acompanyen d’un planisferi celeste que es pot orientar segons l’època de l’any i fa de guia per a l’observació dels cossos celestes.

Observació del cel nocturn

image-4
image-3
image-5
image-6
image-4 image-3 image-5 image-6
nord.cab | El portal de notícies de Cabassers