El batlle de Cabassers lliura la moció de rebuig a la sentència del Suprem al President de la Generalitat

La Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat ha acollit aquest matí els 814 batlles dels ajuntaments que van aprovar mocions expressant el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem, que condemna a entre 9 i 13 anys de presó als presos polítics catalans. Una delegació de l’Ajuntament de Cabassers, formada pel batlle i la regidora de sanitat i turisme, també ha estat present a aquest acte, durant el qual s’ha lliurat un trasllat de la moció aprovada pel ple el passat 18 d’octubre. La moció rebutja la sentència condemnatòria, dóna suport als presos polítics i als exiliats, i defensa el dret a l’autodeterminació.

Els batlles a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat, aquest matí (Fotografies de l’Ajuntament de Cabassers)
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!