La Safranòria va celebrar ahir la seva assemblea anual al Mas Roger

L’associació La Safranòria, dedicada a la recuperació de varietats vegetals tradicionals a la comarca) va dur a terme ahir dissabte la seva assemblea general ordinària de socis al Mas Roger.

A les 11 va iniciar-se l’assemblea, on es van tractar els projectes i activitats realitzades i en curs; el balanç econòmic i subvencions; la valoració del planter i la multiplicació de l’any; la plarticipació en els grups de treball de l’associació; i l’organització del planter.

Acabada la reunió es va fer una sembra simbòlica de faves de cal Bonico (recuperades de la Bisbal de Falset) i de tirabecs (també anomenats estirabecs, tirabets o pèsols caputxins), a la zona d’hort posada a disposició de l’associació per part de l’Ajuntament de Cabassers.

Assemblea anual de La Safranòria al Mas Roger de Cabassers

image-7
image-8
image-9
image-7 image-8 image-9
nord.cab | El portal de notícies de Cabassers