Sobre Està Passant

Algunes persones, de tant en tant, després que el programa de TV3 Està Passant comenti alguna de les notícies que apareixen a nord.cab, ens fan arribar alguna queixa. Nord.cab no té cap relació amb Està Passant, ni envia materials al programa, ni té res a dir de què comenten o què deixen de comentar a la televisió pública catalana.

Nord.cab és un mitjà de comunicació digital que difon tots els seus continguts en obert i es fa responsable d’aquests continguts i de res més, com no pot ser d’altra manera. Qui tingui queixes de com Està Passant tracta les notícies que comenta, es pot adreçar als editors d’aquell programa. I a qui no li agradi aquell programa que no se’l miri, i a qui no li agradi nord.cab que no la llegeixi.

image_pdfPDFimage_printImpressió
nord.cab | El portal de notícies de Cabassers