El Mas Roger, protagonista del 25 de febrer

El proper 25 de febrer la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cabassers organitza dues activitats que al voltant del Mas Roger. A les dotze del migdia hi haurà la presentació del darrer número de la revista la Corbella, que inclou un article d’Anna Canela titulat “El Mas de Dalt, la Califòrnia del Priorat“. La senyora Canela és també autora d’un altre article sobre les comunitats establertes al mas Roger la dècada de 1970, també publicat a Corbella: “Cartes des del Mas de Baix“. La presentació tindrà lloc a la sala d’actes del Cafè.

El mateix dia també s’inaugurarà l’exposició “Art i artesanies de les comunitats del Mas Roger”, que inclou peces manufacturades pels residents del Mas de Baix mentre hi durà la comunitat autogestionada que s’hi establí.

L’horari de visita de l’exposició serà de 10:30 a 13:30h els dissabtes i els diumenges, del 25 de febrer fins el 23 d’abril, al Museu Miquel Montagud.

image_pdfPDFimage_printImpressió
nord.cab | El portal de notícies de Cabassers