La neu acumulada a teulades, baranes i cornises ja és tanta que comença a cedir. De tant en tant, es desprenen grans penques de neu, que impacten al carrer. A la fotografia s’aprecien els buits que han deixat dues llenques que s’han precipitat des d’aquest terrat al carrer, on han caigut amb força estrèpit. La neu que pot baixar de cop pesa, i si per desgràcia enganxa a algú li pot fer mal. Si heu de circular pel carrer, tingueu en compte que aquests despreniments es produeixen a prop de les parets, i que el lloc més segur per a caminar és el centre de la via.

Els nostres edificis no estan pensats per a les eventualitats dels grans gruixos de neu, ja que aquest fenomen aquí és excepcional, i per tant és totalment lògic que la neu acumulada a teulades i terrats pugui anar caient en grans trossos.

Fins a les 9h s’han acumulat 42 cm de neu i continua nevant.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!