Se suspèn el dinar popular a la Foia del 5 d’agost

El tradicional dinar amb paella que se celebra cada 5 d’agost a l’ermita de la Foia, a honor de la Mare de Déu de les Neus, s’ha suspès per les circumstàncies de salut pública actuals. Aquest dinar s’ha celebrat ininterrompudament des del 1985, i es va fer per primer cop com una part del programa dels actes de celebració del VIII Centenari de la Carta de Població de Cabassers. Podeu llegir una breu crònica de la primera edició del dinar a la pàgina 9 de la revista El Sitjar de la tardor del 1985.

Sí que es celebrarà, però, la missa a l’exterior de l’ermita, a les 11 del matí del mateix dia 5. Qui vulgui quedar-se a dinar a l’àrea de lleure de l’ermita ho podrà fer sota les següents condicions:

  • Caldrà complir les normes de protecció: mascareta, higiene i distància social.
  • Caldrà prendre mesures de prevenció d’incendis.

A banda, la zona de barbacoes d’aquesta àrea està precintada i no es podrà utiltizar. Si el Pla Alfa contra incendis declarés el nivell 3 per al dia 5, se suspendria la missa i no es permetria l’accés a l’ermita.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!