La missa de Sant Joan se celebrarà a l’ermita, com cada any

El dia 24 de juny, festivitat de Sant Joan Baptista, se celebrarà la Santa Missa a l’ermita que el sant té dedicada a Cabassers. L’hora de la celebració serà les 11 del matí, i com que tindrà lloc a l’aire lliure, caldrà que els fidels es portin el seient de casa.

Aquesta és la primera festivitat popular religiosa que no es veu afectada en la forma ni en el temps des de l’inici de la pandèmia per SARS-CoV-2. Hi ajuda que la missa d’aquest dia sempre s’ha oficiat a l’aire lliure: el sacerdot instal·la un altar mòbil just a l’entrada de l’ermita, a sobre de les escales circulars d’accés, i la congregació se situa davant seu, normalment aprofitant les ombres de les cases de la banda est.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!