Ramon Tremosa s’adhereix a Cabassers.org

Foto: Viquipèdia (Ramon Tremosa donant un llibre sobre la situació a Catalunya a Mario Draghi, a Estrasburg)

El diputat Ramon Tremosa s’ha adherit al manifest de Cabassers.org, que demana l’oficialització de la grafia normativa del topònim, en substitució de la castellanització “Cabacés”, que encara és oficial. També s’ha ofert a fer les gestions necessàries per tal que es resolgui la situació anòmala d’aquest topònim, i dels altres que es troben en la mateixa situació.

El Sr. Tremosa va ser europarlamentari entre 214 i 2019, i Conseller d’Empresa i Coneixement del 2020 al maig del 2021 a Govern de Quim Torra. Actualment és diputat al Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya.

Tots els diputats dels grups de la CUP, ERC i Junts han rebut informació detallada sobre el problema que posa de relleu cabassers.org. Fins ara, diversos diputats dels grups d’Esquerra Republicana i Junts per Catalunya s’han compromès a fer gestions per tal de resoldre la situació, que provoca el que deu ser l’arbitrarietat jurídica més extravagant de la Unió Europea, com s’explica detalladament aquí.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers