Santa Maria de Vallclara assisteix a l’acte inicial de la commemoració dels 700 anys del comtat de les Muntanyes de Prades

Santa Maria de Vallclara va assistir, en representació dels territoris de l’antiga baronia de Cabassers, a l’acte inaugural dels 700 anys de la creació del comtat de les Muntanyes de Prades que es va celebrar ahir, dilluns 6 de maig, a la cartoixa d’Escaladei.

Ezequiel Gort va fer una introducció històrica del moment de creació del comtat de Prades; Eduard Juncosa va presentar el programa i les activitats que es duran a terme durant aquest any de commemoració; i Eduard Carmona va recitar l’Auca de la creació del comtat de les Muntanyes de Prades, presentada per primera vegada en l’acte institucional d’obertura de la commemoració dels 700 anys i il·lustrada per Pilarin Bayés.

Podreu trobar més informació dels actes commemoratius i dels esdeveniments que es programaran a la web de Santa Maria de Vallclara.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers