Sense cobertura pels incompliments d’American Towers España

L’empresa propietària de les antenes que donen cobertura de telefonia mòbil a Cabassers, American Towers España, ha tornat a impagar l’import que deu al propietari del terreny on es troben. Acumula ja un deute de cinc mesos del lloguer i del consum elèctric. A banda, una avaria a la fibra òptica impedeix que el senyal de telefonia arribi fins al lloc on hi ha les antenes. Per aquest motiu des d’ahir no hi ha cobertura de la major part de companyies a Cabassers.

El setembre de 2023 l’assumpte fins i tot es va tractar al ple municipal, amb la sala plena de ciutadans que volien saber quina solució es podria trobar a la manca de cobertura. En aquella ocasió el problema es va resoldre per la bona voluntat del propietari dels terrenys on hi ha les antenes, que va decidir restablir-los el subministrament elèctric tot i els diners que la companyia li devia. L’Ajuntament també va iniciar contactes amb el CTT de la Generalitat per a reubicar les antenes en un espai públic, però la situació no ha canviat des de llavors.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers