El Mas de Dalt després de la primera obra de consolidació

El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger, té un llarg camí de rehabilitació al davant, que tot just ha començat. Els primers 212.000 € invertits han permès renovar la coberta i restaurar la façana principal de la part del mas que és propietat pública. Com que l’edifici és de dos propietaris diferents, el contrast entre la part pública, reformada, i la privada, sense reformar, és molt evident. Al reportatge fotogràfic que veureu més avall, tots les parts en runes o deteriorades corresponen a la part que és de propietat privada.

La intervenció a l’àrea també ha eliminat la vegetació i la brossa que cobrien l’entorn, de manera que ara són accessibles zones que abans eren dificultoses. La millora de la part que és propietat pública és evident, i ressalta encara més si es compara amb imatges d’abans de la reforma, quan les inclemències meteorològiques ja havien començat a esfondrar parts de la teulada.

De moment s’han començat a donar usos experimentals a cinc hectàrees de la finca, on Vitec estudia el comportament de la vinya a diferents cotes. No ha transcendit, encara, si hi ha cap projecte d’aprofitament per a l’edifici.

El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger

El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger El Mas de Dalt, a la finca del Mas Roger
nord.cab | El portal de notícies de Cabassers