El vent causa problemes a la xarxa elèctrica i a la telefònica

Com passa massa sovint a la xarxa elèctrica precària que dona servei a Cabassers, a les 8:30h hi ha hagut una interrupció del subministrament que ha durat un segon. La causa ha estat la de sempre: una ridícula bufada de vent. N’hi ha hagut prou per a apagar tota mena d’aparells i fins i tot per a fer caure la cobertura mòbil. Ara mateix la xarxa Movistar té oscil·lacions en el servei, amb senyal molt feble, que dificulta la realització i recepció de trucades.

Les ràfegues de vent més fortes registrades aquest matí ni tan sols no arriben als 40 km/h, però cada cop que bufa una mica hi ha problemes. Fa dècades que això és així sense que les companyies de distribució elèctrica no hi posin remei. Quan hi ha incidències d’aquest tipus, el que correspon és fer-les constar amb una queixa mitjançant Consum. Al Consell Comarcal del Priorat hi ha un servei de reclamacions excel·lentment gestionat i ràpid, i els ciutadans ens hem d’acostumar a usar-lo per a reclamar les deficiències que afecten el nostre dia a dia.

La previsió meteorològica indica que avui serà un dia majoritàriament ennuvolat, amb un lleuger increment de les temperatures respecte ahir i poca probabilitat de pluja. Les temperatures no han de superar els 12ºC, i tampoc baixar dels 4ºC. El vent, però, sembla que continuarà, amb ratxes superiors a 30 km/h a la una de la tarda, i perdent intensitat de cara al vespre i la nit.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers