25 de setembre de 2021

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers. Revista Nord. Fundada el 1998

Ha tornat a passar: el Patiet a TV3 un altre cop

Voleu sortir a TV3? És molt fàcil: aneu al Patiet i casi segur que després us veureu a l’Està Passant. Això és el que li va succeir a un veí de Cabassers, a qui uns amics que havien vingut de visita li van demanar de veure el lloc que TV3 ha fet famós, arran d’un accident en circumstàncies poc clares que s’hi esdevingué el dia 1 de maig. Aquest veí, amic i lector d’aquest portal de notícies, es preguntava ahir, a l’hora de sopar, si la seva visita al Patiet (degudament informada per nord.cab) el portaria a la televisió. I efectivament així va ser. L’Està Passant va fer un recopilatori del “cas Patiet”, i va afegir l’interès que ha despertat el lloc entre alguns visitants de la població.

Podreu recuperar el fragment de l’Està Passant d’ahir, on tornen a parlar del Patiet, al nostre canal de Telegram.

La revista Nord té una llarga tradició publicant esdeveniments curiosos, que poden ser vistos fàcilment en clau d’humor. Aquesta és, justament, una de les seves característiques més peculiars. Ja a l’edició en paper, el 1999, publicàvem la notícia d’unes calces negres que s’havien trobat perdudes al mig del Cafè. A l’etapa digital tampoc no ha faltat aquest tipus de successos, i en abundància; van des de la voladura d’un vàter a una onada de robatoris de plantes i una altra de vandalisme, que es va acabar en sec tot just declarada la pandèmia. I tot, absolutament tot del que hem informat, ha passat. No hem necessitat mai inventar cap succés, com fan d’altres portals, per a poder donar notícies curioses, ja que aquí passen soles.

D’altres notícies de la secció de successos, en canvi, no fan cap gràcia, ja que informen d’atacs gratuïts als sentiments religiosos de la població i expliquen mostres d’odi irracional. Finalment, també hem hagut de donar notícies luctuoses que ens han omplert de pena i que ens feren caure llàgrimes a l’hora de redactar-les, i que encara ens dolen i ens doldran sempre. El gener de 2020 i el març del 2021 ens van deixar fets que han estat, de molt, els més difícils i durs d’escriure.

La vida és això, una combinació impredictible de riures i llàgrimes. I sort en tenim dels programes com l’Està Passant, que saben posar l’accent sobre l’humor, que sempre ajuda a fer més suportable la part de la vida que no fa gràcia. Gràcies Peyu, Toni i Jaïr per les rialles que ens heu arrencat. I gràcies per fer conèixer Cabassers, en horari de màxima audiència, a la televisió nacional del nostre país. Us mereixeríeu una placa al Patiet!

nord.cab