29 de juny de 2022

Totes les enquestes que hem fet a Telegram

Des d’avui podeu accedir a una nova secció de la web, que recull totes les enquestes que hem fet al nostre canal de Telegram. Aquest apartat pretén facilitar la participació i la consulta de resultats. No tanquem mai les enquestes, i sempre podreu participar a qualsevol on encara no hagueu votat, independentment de la seva data de publicació. La primera enquesta la vam fer el 17 de març del 2020, i preguntàvem si us havíeu confinat a casa. Des d’aquell moment, n’hem anat publicant de forma recurrent, i ja sumen un total de setanta.

La mateixa secció s’actualitzarà cada cop que es publiqui una enquesta nova, que serà afegida a la llista.

Sempre podreu accedir a la secció amb el menú de la barra lateral dreta si navegueu la web des d’un ordinador, o que trobareu al final de cada pàgina si utilitzeu un dispositiu mòbil.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers