El Cafè ha fet un pas endavant molt important per a adaptar-se a les circumstàncies que imposa l’actual crisi de salut pública. A partir d’avui, ja és possible accedir a la carta sense haver de tocar res d’ús compartit. Amb un telèfon mòbil, i escanejant un codi QR, distribuït estratègicament a les taules i per diversos punts del local, tots ben accessibles, els clients podran veure la carta de begudes i aliments que ofereix el bar.

Per a accedir-hi, només cal que instal·leu qualsevol lector de codis QR al vostre telèfon mòbil. N’hi ha molts de disponibles: simplement cerqueu “QR”, “QR Scanner” o “Lector QR” a la vostra botiga d’aplicacions, i en trobareu de gratuïtes i eficients. Google Lens és potser la millor de totes. Un cop escanejat el codi, el telèfon us proporcionarà un enllaç que, si l’obriu, us mostrarà la carta. La versió que avui és accessible té sis pàgines, i està molt ben assortida de tota classe de productes.

El codi QR, amb el menú del Cafè, també el tindreu sempre disponible a l’apartat de Serveis d’aquesta mateixa pàgina web. Així, abans d’anar-hi, ja podreu decidir què demanareu.

Així és com es veu el menú des d’un telèfon mòbil:

nord.cab