Immundícies al Pont Vell

Fotos: Josep Ferré

S’acaba el confinament, i tornen les porqueries: s’han cagat a sota d’un dels arcs laterals del Pont Vell. Qui ho hagi fet anava preparat, perquè portava paper higiènic i tot, que ha deixat al costat de la caguerada. A tothom li pot agafar un atac d’incontinència en qualsevol moment, però hi ha llocs totalment inadequats per a deixar anar les deposicions, i el recer d’un pont medieval catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local és un d’ells. I encara que no estigués catalogat enlloc: la manca de respecte pel patrimoni és símptoma de barbàrie i decadència.

Qui ho hagi fet només ha pensat en els seus budells i les ganes de deixar anar, amb un tantsemenfotisme suprem pels visitants que poguessin arribar després de la seva descàrrega. A la vora del pont hi ha canyars i bosc de ribera on defecar ni molesta ni perjudica a ningú, i si no es podia aguantar hauria pogut triar un lloc més discret per a fer-ho.

Aquest mateix pont ja va ser víctima d’actes vandàlics l’agost de l’any passat, quan uns desconeguts hi van fer guixades amb pintura, que van motivar una denúncia a la policia.

Més fotos de les immundícies trobades aquest matí al Pont Vell:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!