El subministrament elèctric i les telecomunicacions van registrar nou incidències durant el temporal

Amb un comportament molt més bo del que feien preveure les condicions, el subministrament elèctric només va fallar puntualment a Cabassers, durant un temps total d’onze minuts, repartits entre els dies 21 i 23 de gener. Les males condicions climatològiques van tenir una incidència major a les telecomunicacions: Movistar va fallar 11 hores, i ePorts va veure el seu servei interromput durant 18 hores, si bé per causes no atribuïbles a l’operadora, sinó a la manca de subministrament elèctric al radioenllaç, a causa de la caiguda d’un llamp a la torre que l’abasteix d’energia.

Podeu veure el registre detallat d’incidències a la web historialdecaigudes.tk.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!