La Comissió de Festes inicia la seva activitat

Segons ha difós avui l’Ajuntament pels seus canals de Facebook i Instagram, ahir es va celebrar la segona reunió de la Comissió de Festes, que coordinarà tots els esdeveniments lúdics, festius i culturals del municipi.

La integren 13 entitats, que són representades a la Comissió per 2 membres de cada una. En formen part l’Associació de Jubilats, l’Associació de Dones, l’Associació Jove, la Comunitat de Regants, la Societat de Caçadors, l’AMPA, el Club de Bitlles, la Societat Unió, la Cooperativa Agrícola, el Centre d’Estudis Santa Maria de Vallclara, la Parròquia, Ceradai i la delegació local del Centre d’Estudis del Priorat.

A la reunió d’ahir, que va comptar amb l’assistència de 30 persones, es va decidir el programa de la propera Fira de l’Oli, així com noves activitats culturals, lúdiques i participatives que s’introduiran a l’edició d’enguany. La Comissió se centra ara a cercar voluntaris que col·laborin durant la fira.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!