La coral Cantacors captiva el públic al seu debut

Èxit absolut de la coral Cantacors: en cinc mesos han passat de fer el primer assaig a debutar durant la Festa Major de Cabassers, amb un repertori de 8 peces i una propina. Els quaranta-un cantaires (13 sopranos, 16 contralts, 6 tenors i 6 baixos), sota la direcció de Ricard Gimeno (i amb Pau Gimeno al piano i Albert Masip i Juli Vilalta a les guitarres) han interpretat aquest repertori:

La balalaica (tradicional russa, cànon a 2 entrades), Visca al música (M. Praetorius, cànon a 3 entradoes), Tres i tres i tres (tradicional hongaresa, cànon a 4 entrades), Adéu-siau (tradicional alemanya, Karl Marx), Gobbo so pare (popular italiana , Cesar Geoffray), La reina del placer (havanera, recollida per Xavier Monsalvatge), Vestida de nit (havanera, Càstor Pérez – Glòria Cruz) i La Valentina (popular mexicana, Alain Langrée).

La coral ha repetit La Valentina en retorn pels aplaudiments del públic, i ha afegit una sorpresa: un cànon compost pel mateix director, Ricard Gimeno, titulat Cantacors, que ha estat interpretat tant pels cantaires com pel públic.

La formació ha causat una boníssima impressió a l’auditori, i si us heu perdut el concert (o si éreu dels qui cantaven o simplement el voleu tornar a escoltar) el podeu recuperar aquí.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers