El Festival Terrer desembarca a Cabassers amb Los Fumeros

El duet de jazz Los Fumeros va actuar ahir a Cabassers, en el marc del Festival Terrer. Els músics van fer gaudir el públic amb peces com El diablo suelto, Los aretes de la luna o Capullito de Alelí, molt aplaudides per un públic fidel al festival vingut de diversos llocs i també pel local, atret per una interpretació en directe poc habitual al municipi.

La música es va maridar amb un tast de vins del Mas de les Vinyes, i també amb un tast dels dos olis que es produeixen a Cabassers: el de la cooperativa agrícola i el del molí Miró Cubells. Les llonganisses i cansalades de la granja Azderias de Cornudella de Montsant convertiren el tast en un sopar de brasa a peu dret, amb pa del forn local torrat també a la brasa.

Va ser el primer cop que el Terrer programava a Cabassers, que va aconseguir reunir una nodrida audiència al municipi.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers