1 d'agost de 2021

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers. Revista Nord. Fundada el 1998

Un avió de la NASA sobrevola Cabassers

Fotografies de Santi Carnasa.

La NASA està duent a terme a Catalunya un estudi de mesura de la humitat supercifical del sòl, dintre del projecte internacional LIAISE Mission. També hi col·laboren el Servei Català de Meteorologia i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Avui l’aeronau de la NASA ha sobrevolat Cabassers en el seu trajecte de retorn a la seva base de València, i el fotògraf local Santi Carnasa ha pogut captar unes imatges de l’aparell. La web flightradar24.com també ha permès seguir en directe la ruta seguida per l’avió, i aquí hi ha el registre del vol. L’ha rellevat un aparell de Méteo France amb base a l’aeroport de Tolosa de Llenguadoc, i podeu seguir la seva ruta en directe aquí.

nord.cab