Incendi als Burgans

Imatge: Júlia Viejobueno.

A primera hora de la tarda s’ha declarat un incendi forestal, a al partida dels Burgans, en una zona boscosa força envoltada de cultius. El 112 ha rebut l’avís a les 15:53, i s’han activat els serveis d’extinció d’incendis.

En una imatge presa des de la Figuera s’observa clarament com la columna de fum s’alça d’una zona de bosc, a la partida dels Burgans, a l’alçada de la Creu dels Peirons aproximadament.

La columna de fum també s’aprecia des de la càmera meteorològica que ePorts té a la serra de la Figuera, a prop de l’ermita de Sant Pau.

Ampliació de la imatge on es veu el fum:

Cap a les 17:15 hores s’han incorporat tres mitjans aeris a les tasques d’extinció: un helicòpter i dos hidroavions. S’han sumat als 12 vehicles que treballen a la zona. L’ADF de la Morera de Montsant també ha participat a l’operació.

Els Bombers han declarat el foc estabilitzat a les 15:53h, i ho han anunciat mitjançant el seu perfil a Twitter:

Júlia Viejobueno, de la Figuera, ha publicat a Twitter fotografies de detall de l’incendi, captades amb teleobjectiu des del municipi veí. Podeu veure les imatges al perfil de la fotògrafa, aquí i aquí.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers