El Centre d’Estudis del Priorat farà una presentació a Cabassers

Aprofitant la Festa Major de Sant Blai, el Centre d’Estudis del Priorat durà a terme una presentació de l’entitat a Cabassers. L’acte s’emmarca en la commemoració del vintè aniversari de la constitució del centre d’estudis. Aquest acte de Cabassers arriba després d’una presentació prèvia a Falset el passat 11 de gener, i continuarà amb més presentacions a diversos pobles de la comarca, mitjançant les regidories de participació ciutadana.

L’acte tindrà lloc diumenge 5 de febrer a les 13h, al Cafè de Cabassers. Hi intervindran el president de l’entitat, Josep Maria Ferran, i el cantant Jordi Català. També es podran adquirir exemplars del darrer número publicat de la revista del centre d’estudis, La Portadora (número 4, 2020).

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers