El Centre d’Estudis del Priorat commemorarà el seu vintè aniversari a Falset

Demà el Centre d’Estudis del Priorat commemorarà el vintè aniversari de la seva fundació. Ho farà a la sala d’actes de l’Ajuntament de Falset, a les 19h, en una taula rodona on hi intervindrà l’actual president de l’entitat, J.M. Ferran. L’acte coincideix amb la celebració a Falset de l’Encamisada.

El Centre d’Estudis del Priorat és una entitat que té associats a la major part de municipis de la comarca, i també compta amb una delegació a Cabassers. Actualment edita una revista de difusió cultural titulada La Portadora. Amb anterioritat va publicar una revista semestral anomenada Lo ViOlí. Aquesta revista va editar 20 números, entre 2006 i 2015, que es poden consultar íntegrament en línia a Raco.cat, Revistes Catalanes amb Accés Obert. Podeu accedir a tots els números de Lo Violí amb aquest enllaç. La Portadora la podreu adquirir en paper, posant-vos en contacte amb els responsables de l’entitat.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers