La nit passada hi ha tornat a haver interrupcions al subministrament elèctric

És possible que aquest matí us hagueu trobat aparells electrònics desconfigurats, o que hagueu hagut de posar algun rellotge a l’hora. I és que cap a dos quarts de dues de la matinada hi ha hagut dues interrupcions del subministrament elèctric amb pocs minuts de diferència. De nou, sembla, la causa hauria estat l’efecte del vent sobre la feble xarxa de distribució elèctrica.

Segons les dades de l’estació meteorològica que AEMET té a l’hort de Cal Navàs, el vent ha començat a bufar amb força a partir de la una de la matinada, amb ratxes de 42 km/h. Entre la 1 i les 2, quan s’han produït els talls d’electricitat, les ratxes màximes registrades han arribat als 57 km/h. Una hora més tard, a les 3, el vent encara bufava fort, amb ratxes de 46 km/h, i a partir d’aquí ha començat a amainar.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers