El camí del Mas Roger tallat fins el 23 de desembre

El camí que porta de la carretera T-702 fins al mas Roger estarà tallat fins el divendres, 23 de desembre. S’hi estan duent a terme unes obres de pavimentació. Els encontorns d’aquest mas són una zona d’esbarjo molt popular a la comarca i rodalies. El lloc és atractiu per la seva extravagància, amb una arquitectura d’aire neogòtic que crida l’atenció, i uns jardins que tot i abandonats encara mantenen cert encant. La bassa i les canalitzacions d’aigua de la font que es troba a poc més de 300 metres del mas, fent que l’entorn sigui idoni per a fer-hi sortides familiars. Si durant aquests dies teníeu previst anar-hi, tingueu en compte que el camí habitual està tallat. Hi ha, però, una ruta alternativa, més dificultosa que l’acostumada, que passa, des de Cabassers, pel camí dels Cartoixans i arriba al mas després de recórrer 8 km en mitja hora. La trobareu aquí.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers