Junts guanyaria les eleccions al Congreso a Cabassers

Imatge de portada: Electopanel 18S, electomania.es

Segons publica el portal especialitzat en enquestes electorals Electomania.es, Junts per Catalunya hauria guanyat les eleccions espanyoles a Cabassers si s’haguessin celebrat ahir diumenge. L’enquesta es va fer entre els dies 9 i 16 de setembre. Les darreres eleccions al Congreso les va guanyar ERC a la nostra població, amb 61 vots (33,51% dels vots emesos). Segons l’enquesta, la formació encapçalada per Borràs i Turull seria primera força a 531 municipis catalans, i ERC guanyaria en altres 293 municipis.

Al Priorat, Junts també prendria la primera posició a ERC a la Figuera, a la Torre de Fontaubella i a Ulldemolins, i es mantindria a la Bisbal de Falset, al Masroig, a la Morera de Montsant i al Pradell de la Teixeta. ERC conservaria Bellmunt del Priorat, Capçanes, Cornudella de Montsant, els Guiamets, el Lloar, Marçà, Margalef, el Molar, Falset, Poboleda, Porrera, Torroja del Priorat i la Vilella Baixa. La CUP es mantindria com a força més votada a la Vilella Alta.

Les eleccions espanyoles tindran lloc, com a molt tard, el novembre de 2023, i segons l’enquesta difosa ahir, les guanyaria el PP amb 135 diputats, que podria formar govern de coalició amb Vox, que obtindria 51 escons. ERC i Junts empatarien amb 11 escons, i la CUP en tindria 2.

image_pdfPDFimage_printImpressió
nord.cab | El portal de notícies de Cabassers