25 de setembre de 2022

Sense cobertura des de fa dos dies

La nit del 13 al 14 de setembre va caure una mica de precipitació, alguns llamps i tronà fort durant una estona. Com passa massa sovint, de nou amb això n’hi va haver prou perquè Cabassers (i tot l’entorn) es quedessin sense cobertura de telefonia mòbil. Només hi ha senyal de Vodafone, i la precària cobertura d’Orange. Amb totes les altres companyies és impossible establir-hi connexions. L’avaria afecta a l’antena de la punta del Guixer, a la Figuera, i a causa d’això la magnitud de l’apagada té afectació a tot el territori al qual dona servei.

Com sempre passa quan hi ha un d’aquests episodis d’apagada ja massa freqüents, els perjudicis van molt més enllà de no poder gaudir d’un servei que es paga mensualment, que ja és prou. A sobre, tot allò que necessiti un SMS per a funcionar no serà accessible. És el cas de molts serveis de doble autenticació usats per pàgines web com a clau de seguretat o signatura, com ara la banca en línia, l’accés als comptes d’usuari d’algunes web, les notificacions administratives, etc.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers