25 de setembre de 2022

Taller d’iniciació a la fotografia nocturna

Segurament coneixeu les fotografies nocturnes que Joan Francesc Perpinyà i Santi Carnasa publiquen sovint a les seves xarxes socials. El proper dia 10 els dos fotògrafs faran un taller d’iniciació a les tècniques de fotografia nocturna. Estarà dividit en dues parts:

A les 17:30h, i al museu Miquel Montagud, hi haurà una sessió teòrica, per a tractar les tècniques de fotografia, d’edició, etc.

Més tard, acabada la sessió teòrica, començaran les sessions pràctiques. Primer a la Foia, i on se soparà i després es treballaran muntatges d’il·luminació. Després, per fer pràctiques de fotografia del firmament, s’anirà a l’enjub de Sant Roc.

Si voleu assistir a la part pràctica del taller us heu d’inscriure contactant al 650262142. Caldrà disposar del material següent:
Càmera reflex, mirrorless o compacta manual
Trípode I comandament a distància
Llum frontal

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers