29 de juny de 2022

Programa d’actes de la Revetlla de Sant Joan, Diada Nacional dels Països Catalans

Els actes de la revetlla estan programats per al dijous, 23 de juny.

Enguany la Flama del Canigó es repartirà des de Cabassers als pobles del Priorat, per a celebrar la Diada Nacional dels Països Catalans: Sant Joan. Les delegacions dels pobles de la comarca arribaran a les 19:30h a la pista poliesportiva, i a les 20h es llegirà un manifest i es repartirà la flama.

Després del repartiment, qui ho vulgui trobarà taules i cadires per duedar-se a sopar i a la fresca, fins que a les 23h es repartirà coca de Sant Joan i les Pubilles i Hereus del 2022 encendran la foguera amb la flama del Canigó. Continuarà una festa amb discomòbil, amb servei de barra a càrrec del Cafè.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers