17 de maig de 2022

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers

La brutícia del Corraló del Bisbe descobreix un error del Cadastre virtual: no és municipal

Foto: Google Street View. L’entrada tapiada al Corraló del Bisbe.

La notícia publicada aquest matí sobre la porqueria acumulada al carreró tapiat conegut com Corraló del Bisbe, al carrer del Mig, ha fet descobrir un error al Cadastre virtual. La peça informa que aquella tira de terreny és de propietat municipal, com indica l’aplicació en línia del Cadastre:

Com s’observa, el Corraló del Bisbe hi apareix de color blanc, igual que els carrers. En canvi, fonts de l’Ajuntament confirmen que aquell espai és privat. Per tant, hi ha un error al mapa en línia del Cadastre, que no distingeix aquell espai del carrer. Es rectifica, doncs, amb aquesta informació complementària, l’apareguda anteriorment sobre la titularitat del Corraló.

nord.cab