17 de maig de 2022

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers

Denuncien que el Corraló del Bisbe és un niu de porqueria

Imatges de Xavi Masip.

El Corraló del Bisbe és un espai que queda entre diversos edificis dels carrers Mig (núms 30 i 32) i Major (59 i 61). Segons les dades del cadastre, forma part del carrer del Mig, i per tant és de propietat municipal [Actualització 12/01/2022 – 17:05h: la titularitat d’aquest espai és privada, no municipal]. Aquest espai es troba a un nivell superior al de la resta del carrer, amb una elevació de 50 cm aproximadament. A més, està tapiat perquè no s’hi pugui entrar, ja que no duu enlloc.

Els veïns de la casa número 28 del carrer del Mig es queixen que el Corraló s’ha convertit, d’uns tres anys ençà, en un abocador de porqueria. Afirmen que fins i tot hi han arribat a veure compreses i altres immundícies, amb abundància d’envasos d’alumini:

nord.cab