29 de juny de 2022

Un impacte de bala en un cartell del carrer de Sant Miquel

El cartell que indica el camí de les ermites de Sant Roc i la Foia des del carrer de Sant Miquel, just abans d’iniciar-se el Camí Nou, té un impacte de bala. La xapa té uns dos mil·límetres de gruix, i això fa que només una arma de foc pugui travessar aquesta espessor de metall. El forat que va deixar l’impacte al cartell fa pensar que el projectil l’hauria disparat una pistola o revòlver de calibre petit:

Tanmateix, el tret no és recent: les imatges que Google Maps va enregistrar el setembre del 2016 per a Google Street View, ja permete observar l’impacte sobre el mateix cartell (a sobre de la carbassa del quadrant inferior dret de l’escut):

El cartell té altres impactes (per exemple, a sota de les potes del davant del gos) que no van travessar el metall, per la qual cosa és probable que siguin cops de pedra.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers