L’Ajuntament i el Cafè han anunciat que la Festa Major del 2021, que se celebra per Sant Blai, tindrà un format virtual, i que, segons les restriccions vigents en cada moment, hi haurà també alguna activitat presencial, amb les mesures de seguretat necessàries. Han fet saber que estan preparant un programa d’actes adaptat a la situació, que es podran seguir principalment “des de casa i en la intimitat de la bombolla, a través de les xarxes socials”. Per aquest motiu, demanen a qui vulgui estar al cas del que es prepara, que segueixi la seva pàgina a Facebook. Demanen també als veïns que “col.laboreu en tot allò que pugueu, voteu les pubilles i hereus, envieu fotografies, i que gaudiu de les propostes que preparem amb la il·lusió de que us agradin”.

Així doncs, i com era previsible, la Festa Major tindrà un format similar al que ja va permetre la celebració de la XV Fira de l’Oli.

nord.cab