1 d'agost de 2021

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers. Revista Nord. Fundada el 1998

Concurs de fotografia

La fotografia que el 27 d’agost a les 23:59h tingui la millor valoració, d’entre totes les publicades a la xarxa social cabassers.net, tindrà premi. El seu autor s’endurà un exemplar del llibre La Revista Nord, una llum enmig de la foscor. Si per casualitat el guanyador del premi ja tingués aquest llibre a la seva biblioteca, rebrà una altra publicació local de Cabassers.

Bases del concurs:

1- Les fotografies hauran de ser de temàtica cabasserola. L’únic requisit és que estiguin fetes dintre del terme municipal de Cabassers. Poden mostrar espais interiors o exteriors, però no poden incloure persones.

2- Els participants hauran de publicar fotografies que hagin fet ells. Les fotografies antigues fetes per autors anònims o per persones que no siguin els mateixos participants no entren a concurs. En canvi, els participants podran publicar fotos que hagin fet ells, independentment dels anys que tinguin les imatges.

3- Els participants hauran de penjar la fotografia al seu perfil de cabassers.net. Ho podran fer com a fotografia individual, o dintre d’un àlbum amb més imatges.

4- Les fotos publicades es podran veure i valorar aquí.

5- Per a valorar les fotografies, els usuaris hauran d’utilitzar la funció de “Valoració” que hi ha a cada imatge. Funciona amb un sistema de cinc estrelles: a més estrelles, millor valoració:

Exemple del sistema de valoració.

6- Els autors de les fotografies no podran valorar les seves pròpies imatges (el sistema no ho permet). Si un usuari intenta valorar la seva pròpia foto, apareix aquest missatge:

7- La fotografia més ben valorada a les 23:59 h del 27/08/2021 guanyarà el concurs i s’endurà el premi. Queden excloses del concurs les imatges que puguin publicar els membres del Consell de Redacció.

8- En cas d’empat, s’organitzarà una competició per a desempatar, del 2 al 8 de setembre del 2021, amb les fotografies que hagin aconseguit idèntica màxima valoració el 27/08/2021.

Si no hi ha cap empat, l’acte de lliurament de premis se celebrarà el 28 d’agost a les 20h.

nord.cab