Amb les etiquetes #LaNoFestaMajor #SantBlaiConfinat i #SantBlai2021 es difondran per les xarxes socials els actes de la Festa Major, entre el 3 i el 7 de febrer. Com ja era previsible, la pandèmia ha forçat a la digitalització de la gran majoria d’actes, dels quals només cinc seran presencials, i amb les mesures sanitàries i límits d’aforament vigents: la missa a honor del sant patró, el cinema dels dies 6 i 7, un joc d’escape room del 6 de febrer, i la missa del diumenge del dia 7. Tota la resta, s’emetrà per les xarxes de l’ajuntament a Facebook, Instagram i Youtube. La missa de Sant Blai, el 3 de febrer, l’emetrà en directe nord.cab al canal d’Instagram.

Aquí hi teniu el programa de la Festa Major d’enguany, que podreu recuperar sempre que volgueu a la secció corresponent del menú de Serveis:

nord.cab