De vegades, certes notícies breus no tenen suficient contingut per a redactar una peça i publicar-la al portal nord.cab. Per a donar difusió a aquestes informacions, sovint urgents, hi ha el canal de nord.cab a Twitter. Aquí hi trobareu, a més de les peces publicades al portal, altres notícies breus. En situacions d’emergència o de contingència per interrupció d’electricitat o servei d’internet, el canal a Twitter sol funcionar, ja que es pot gestionar des d’un telèfon mòbil. Aquest cas es va donar, per exemple, el passat 10 de gener, quan per manca de subministrament elèctric no es va poder actualitzar la web durant unes hores i, mentrestant, Twitter va permetre continuar difonent informació i actualitzacions sobre la nevada. Podreu accedir al canal de Twitter des del menú principal del portal, a la secció Última Hora.

A banda, també utilitzem un altre canal, a Telegram, per a difondre les publicacions del portal. És la manera de rebre avisos al mòbil (o a l’ordinador de taula, portàtil o tauleta) cada cop que s’afegeixen continguts a nord.cab. Excepcionalment, aquesta via també pot ser utilitzada per a difondre informacions urgents. Us invitem, doncs, a seguir nord.cab a Twitter i a subscriure-us al canal a Telegram per a no perdre-us cap detall de l’actualitat cabasserola:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!