27 de setembre de 2021

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers. Revista Nord. Fundada el 1998

Tria la teva aventura

Els anys vuitanta es va popularitzar una col·lecció de llibres que es deia “Tria la teva aventura”. En un punt del relat, et feien dues preguntes, i et dirigien a una pàgina o a una altra segons què haguessis escollit. Si escollies malament, la història també s’acabava malament i en sec.

Avui hem arribat a aquest punt on cal triar. El Govern ha posat sobre la taula una sèrie de mesures per les festes de Nadal, mentre que els científics reclamen que Nadal no se celebri amb ningú de fora de casa: ni amics, ni parents ni res que no sigui gent amb qui es viu. El contrari, afirmen, pot provocar una catàstrofe sanitària de magnitud colossal.

I el que s’ha de triar es ben clar: celebrar aquestes festes només amb qui es viu, o fer-les com sempre i arriscar-se a veure l’any que ve qui continua viu.

És així de senzill. No cal ni històries sobre bombolles, sobre si poden ser sis o deu, sobre si el toc de queda s’acaba a les deu o a la una, ni res que no sigui el que ja s’ha dit.

I ara, tria la teva aventura. I bona sort.

nord.cab