El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest migdia una sèrie de restriccions per a mirar d’aturar la propagació del virus SARS-CoV-2 que, a la pràctica, suposen el retorn a la Fase 1 del desconfinament. Segons ha manifestat el vicepresident Pere Aragonès, aquestes mesures tindran una durada mínima de 15 dies, després dels quals s’avaluarà si cal prorrogar-les o no, i seran d’aplicació a partir de les 12 de la nit del proper divendres. S’intenta, amb aquestes limitacions, evitar un nou confinament general de la població.

A Cabassers les noves restriccions afectaran principalment al Cafè, que no podrà admetre clientela ni a l’interior del local ni a la terrassa del carrer, i només podrà servir productes per a emportar. Les celebracions a l’església també hauran de reduir la seva capacitat d’aforament al 50%, i continuarà en vigor la prohibició de reunions de més de 6 persones, tant en l’àmbit públic com en el privat.

El Govern espera que el paquet de mesures que ha aprovat compti amb l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per tal que divendres ja siguin d’aplicació.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!