Un cas sospitós de Covid-19 a Cabassers i un positiu confirmat als Guiamets

El Registre de casos de COVID-19 de la web Dades Obertes de Catalunya s’ha actualitzat avui, confirmant el cas positiu per PCR dels Guiaments del qual va informar l’ajuntament d’aquell municipi el 8 de juliol. També mostra un cas sospitós a Cabassers diagnosticat també el dia 8. Amb el cas dels Guiamets, el Priorat deixa de ser una de les dues comarques sense positius per Covid-19 que hi havia a Catalunya.

A banda de la confirmació dels Guiamets i el cas sospitós de Cabassers, des de principis de mes hi ha hagut casos sospitosos a Bellmunt del Priorat (1), La Bisbal de Falset (1), Cornudella de Montsant (4), Falset (8), Poboleda (1), Ulldemolins (2) i La Vilella Baixa (1).

Captura de pantalla del Registre de casos de COVID-19, que mostra l’històric de casos sospitosos a Cabassers, del 19 de març al 8 de juliol.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!