El DOGC publica la normativa que fa obligatòria la mascareta

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya d’avui publica la Resolució SLT/1648/2020, de 8 de juliol, per la qual s’estableixen noves mesures en l’ús de la mascareta per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19. La norma fa obligatori l’ús de mascareta per a qualsevol persona major de 6 anys a qualsevol espai públic o d’ús públic, inclòs l’aire lliure, independentment de la distància de seguretat. Manté les excepcions d’ús per a activitats que resultin incompatibles amb l’ús de la mascareta (fer esport, banyar-se a piscines i platges, i consumir en bars i restaurants) i per a qui ho tingui contraindicat per motius de salut. Traspassa també als ajuntaments la funció de vigilància del compliment de la norma, i estableix que l’incompliment serà sancionat “d’acord amb la legislació sectorial aplicable” (la qual cosa implica 100€ de multa).

Podeu consultar el document íntegre aquí:

1803866

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers