L’escola reobrirà l’1 de juny

El Govern ha enviat a les direccions dels centres educatius el pla per a reobrir-los quan comenci la Fase 2. No es podrà fer activitat lectiva i en canvi hi haurà tractament personalitzat als alumnes. L’excepció seran els cursos de fi de cicle (6è de Primària, 4rt d’ESO i 2n de Batxillerat), i els casos que permetin fer tutories amb grups reduïts d’alumnes.

Les escoles i instituts de les regions sanitàries que entrin en Fase 2 reobriran el dia 1 de juny. Els grups d’alumnes estaran limitats: 13 a primària i 15 a secundària, i el professorat haurà de portar mascareta. Quedaran al marge de la reincorporació als seus llocs els docents majors de 60 anys, les dones embarassades, i aquells qui hagin estat en contacte amb persones malaltes per Covid-19.

L’obertura de les llars d’infants serà decisió de cada centre, que hauran d’adequar els espais per a garantir les mesures de seguretat i només podran tenir grups d’un màxim de cinc infants de més d’un any. Les criatures menors d’un any no podran tornar a les llars d’infants perquè el seu sistema immunitari encara s’està formant.

Podeu consultar íntegrament el document distribuït per Educació aquí:

plaescola


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!