Podeu posar el vostre ordinador a treballar ara mateix per a trobar una vacuna contra el CoVid-19, amb el projecte Folding@Home. És un sistema similar a SETI però encarat a la lluita contra diverses malalties.

Per a participar d’aquesta iniciativa, cliqueu aquest enllaç i descarregueu-vos la versió del programa corresponent al sistema operatiu que utilitzeu (Windows, Linux, Mac, etc). Com que la majoria utilitzeu Windows, l’enllaç directe de descàrrega és aquest.

Tot el programari està en anglès, però pràcticament no us caldrà fer res, ja que funciona sol un cop instal·lat. Podeu seleccionar el nivell d’ús que fa dels recursos del vostre ordinador amb la barra selectora a “Folding Power”. Té tres nivells: Low (baix), Medium (mitjà) i Full (total). Podeu canviar els nivells d’ús en qualsevol moment.

Captura del pantalla del programa FAHControl, que ajuda la recerca científica contra diverses malalties des de l’ordinador de qui l’instal·la
nord.cab