Estem seguint els mateixos passos que Itàlia, però amb uns dies de decalatge. Aquí hi podreu veure la comparativa. Certament, la gestió d’aquesta crisi és lamentable, i es prenen mesures tard i malament. Per a revertir el ritme d’infeccions els viròlegs coincideixen en una única mesura eficaç: quarantena a tota la població. Molt probablement, veient l’exemple d’Itàlia, això arribarà la setmana que ve com a molt tard. Allà han tancat tots els comerços excepte els d’alimentació i farmàcies.

Quan això passi aquí i tanquin el bar, tindrem com a mínim un espai virtual per a seguir-nos trobant, cadascú des de casa seva: hem creat aquest grup de Telegram, on tothom qui ho vulgui s’hi pot afegir, per a fer les funcions de bar (o com a mínim, poder conversar com si hi fóssim). El cafè, la cervesa, el whiskey o el gintònic van a càrrec de cadascú.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!