El bar canvia la cafetera i el proveïdor de cafè

El passat dimecres 20 de novembre el bar va canviar de proveïdor de cafè i de cafetera. Es posava punt i final a una relació de dècades amb Cafès Brasília, i es donava entrada a una nova marca: Cafès Garriga. El nou proveïdor ha instal·lat una cafetera i dos molinets automàtics, que molen el cafè just per a cada càrrega. Un dels molinets és per al cafè descafeïnat.

Hem preguntat què els sembla el canvi de marca a diverses persones que ja han tastat el cafè de la nova cafetera, i totes han respost que no és del seu gust; uns el troben massa amarg, d’altres massa aigualit, d’altres amb massa poca escuma, d’altres amb massa… Però el cert és que els tècnics ja van advertir que la cafetera, per ser nova, necessita cert rodatge i regulació abans de poder oferir el cafè amb les seves màximes propietats de gust, textura i aroma.

Heu tastat el cafè de la nova cafetera?

[yop_poll id=”5″]

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers