Una aplicació per a fer el seguiment de les eleccions de demà

Eleccions Catalunya 2024 és l’aplicació oficial i gratuïta que la Generalitat de Catalunya posa a disposició dels ciutadans per consultar els resultats provisionals de les eleccions al Parlament del 12 de maig de 2024 a Catalunya.

A través de l’aplicació es podrà consultar la informació de la constitució de les meses, els avanços de participació i els resultats provisionals, juntament amb el repartiment de diputats del Parlament de Catalunya.

Els usuaris disposaran de funcionalitats com crear pactes entre candidatures per aconseguir la majoria absoluta; navegar entre províncies, municipis, vegueries o comarques; conèixer els candidats provisionalment electes de cada candidatura, o fins i tot veure les rodes de premsa oficials en directe o en diferit.

Us podeu descarregar l’aplicació des d’aquests enllaços:

Google Play

App Store

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers