ERC fa balanç dels primers dos anys de govern a Cabassers

Les xarxes socials del grup d’Esquerra Republicana a la Diputació de Tarragona han difós una targeta que fa balanç dels dos primers anys de govern d’aquest partit a Cabassers. Destaquen set actuacions:

Millora de l’accés per a vianants al nucli des del pàrquing d’autocaravanes.
Renovació de l’enllumenat.
Desplegament de la fibra òptica.
Millores a l’escola El Castell.
Demolició d’un immoble en estat ruïnós que causava problemes als veïns.
Senyalització turística.
Recuperació de l’enfonsament del Carrer de la Font de Baix pel temporal Glòria.

L’últim cop que l’ajuntament de Cabassers tingué un govern d’Esquerra Republicana de Catalunya fou el 1936, i tornà al consistori el 2019, amb l’única candidatura que concorregué a les eleccions municipals d’aquell any. Que la candidatura d’ERC fos l’única que es presentava no treu, però, que l’electorat cabasserol hagi virat cap al republicanisme els darrers anys, ja que el partit ha guanyat sistemàticament a Cabassers els darrers comicis celebrats, tant en eleccions catalanes, espanyoles com europees.

image_pdfPDFimage_printImpressió
nord.cab | El portal de notícies de Cabassers