Cabassers i el Priorat a La 2 de TVE

El programa gastronòmic “Las rutas d’Ambrosio”, de La 2 de TVE, va dedicar un capítol al Priorat, on Cabassers hi tingué una presència significativa i va fer de porta d’entrada a la comarca. La primera parada d’aquest capítol, titulat “La Triada Mediterránea de El Priorat” va ser el nostre municipi, amb una visita al molí Miró Cubells per a conèixer oliveres mil·lenàries i tastar la truita amb suc, popular a Ulldemolins i típica de tota la comarca. Va continuar cap al Molar, on l’alcalde del municipi i hortolà Pere Pellejà li va fer una classe magistral sobre les varietats pròpies de la comarca. A Escaladei va passejar per vinyes velles i va fer una recepta de conill amb xocolata i vi ranci. També va passar per Pradell de la Teixeta per a conèixer el cultiu de l’ametlla, i finalment, a Cornudella de Montsant, va visitar una granja porcina on els animals són alimentats amb blat. El plat final de la ruta va ser pasta fresca, porc i tomàquet.

El programa es va poder veure el dia 13 de gener a La 2 i es pot recuperar sempre que es vulgui a la plataforma del canal.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers